Catering

Bij Royce streven we ernaar om jouw speciale gelegenheden naar een hoger niveau te tillen met onze uitgebreide cateringdiensten. Of je nu een intiem feestje thuis organiseert, een zakelijk evenement plant of een luxe bruiloft viert, wij zijn er om jouw culinaire wensen te vervullen, hoe eenvoudig of extravagant ze ook zijn.

Ons motto is eenvoudig maar veelzeggend: wij cateren van een eenvoudige lunch met broodjes, kaas en tomatensoep tot een weelderig banket met kreeft, kaviaar en Wagyu, en alles daar tussenin. Wat jouw smaak en budget ook zijn, ons ervaren team staat klaar om een menu samen te stellen dat perfect aansluit bij jouw voorkeuren en de stijl van je evenement.

Met zorgvuldig geselecteerde ingrediƫnten en vakmanschap bereiden we elk gerecht met liefde en aandacht voor detail. Of het nu gaat om traditionele favorieten of om verrassende culinaire creaties, jouw gasten zullen zeker onder de indruk zijn van de smaak en presentatie van onze gerechten.

Laat ons jouw volgende evenement omtoveren tot een onvergetelijke ervaring met onze professionele cateringdiensten. Neem vandaag nog contact met ons op om je wensen te bespreken en een menu op maat samen te stellen dat aan al jouw verwachtingen voldoet. Bij Royce gaat het niet alleen om eten, het gaat om het creƫren van kostbare herinneringen die lang bijblijven.